top of page
Hur går en naprapatbehandling till

Hur går ett naprapatbesök till?

Första gången du besöker oss får du berätta om dina besvär, vi ställer kompletterande frågor för att få all nödvändig information om dina aktuella besvär. Därefter utförs kliniska tester för att komma fram till var dina symptom härleder ifrån.

 

 

Vi fokuserar på att finna orsaken till dina besvär, och inte bara behandla symptomen.

Naprapatbehandling

Naprapati

Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd i kroppens muskler, leder och nervsystem. VI tar hänsyn till hela kroppen som kan ge upphov till dina besvär. En naprapat använder sina händer vid sina behandlingstekniker, som kan vara manipulation/mobilisering för ökad ledrörlighet. Massage, stretching och nålar för mjukdelsbehandling. Vi ger även individuella råd om ergonomi och träning för att förebygga och underlätta vardagen.

Massage

Massage

Djupgående & avslappnande massage ger en positiv effekt på kroppen fysiskt och psykiskt. Beröring i form av massage kan minska stress, ångest och stela muskler genom att agera positivt på hjärnan.

Dry needling

Dry Needling / Nålbehandling

Dry needling är ett effektivt verktyg som komplement till övrig manuell behandling mot smärta och besvär i muskulatur. Precis som vid akupunktur används tunna steriliserade engångsnålar. Dessa sätter man i de spända muskelsträngar eller triggerpunkter för att sätta igång kroppens egna läkning, samt för ökad cirkulation och syresättning.

Träning och ergonomi

Träning och ergonomi

Vi ger tips om övningar du kan göra hemma, på jobbet eller på gymmet. Det kan vara för att stärka upp en muskel, hur du ska öka rörligheten i en viss led eller hur du ska kunna slappna av mer effektivt. Vi ger ergonomiska tips om vad du ska tänka på i arbetet, i skolan eller hemma så att du kan underlätta din vardag utan trötta och stela muskler.

HuddingeNaprapaterna

En del av Praktiken

Patron pehrs väg 8

141 35 Huddinge

Mån - Tors: 08:00 - 18:00

Fre: 08:00 - 16:00

Kvällar och helger enligt överenskommelse

+46730741105

johan.k.andersson@gmail.com

bottom of page